Zagreb(19) Split(8) Rijeka(7) Osijek(7) Zadar(7) Varaždin(8)
Dubrovnik(7) Karlovac(7) Velika Gorica(12) Pula(7)    
 
Zagreb Promijeni grad
O Grupnjaku


Zašto Grupnjak.hr?

Jer želite uživati u stvarima koje si možda i ne možete priuštiti, želite biti originalni, inovativni i imati više vremena za sebe, a da ne morate orobiti banku, polomiti noge u klinču s poludjelim šopingholičarkama ili se posvađati s pola grada jer ste zapali u prometni čep.

Sanjate o putovanjima, fenomenalnoj klopi, kazališnim predstavama, tečajevima stranih jezika, a da ne spominjemo posjete frizerima, salonima za masažu, za depilaciju, teretani i ostalim Bogom danim mjestima. Ako su vam ova zemaljska uživanja nedostupna ili ste pak među onima koje muči problem nedostatka vremena i mašte, vrlo jednostavno to možete promijeniti. Ne morate danima razbijati glavu dok smišljate što pokloniti za rođendan, vjenčanje i ostale prigode, mahnito trčati gradom u potrazi za pravim darom ili razbiti kasicu prasicu mlađeg brata.


Jednim jednostavnim klikom iz fotelje, kreveta ili s posla (dok ne gleda šefica) pronađite i kupite ono od čega će vam zasjati okice i to po nevjerojatno niskoj cijeni. Formirajte grupu ljudi, bez stresa birajte i kupujte (originalne usluge i poklone), a 'veliko oko' Grupnjaka vas prati i priređuje vam darove